Venetrailerit

Information

Rajaus

Venetrailerit

Venetraileri kannattaa valita kantavuuden ja käyttöpaikan mukaan

Venetraileri tulee valita sillä kuljetettavan veneen perusteella, mutta myös niiden käyttöpaikan mukaisesti. Kaikkia venetrailereita ei ole tehty kulkemaan millaiselle veneenlaskupaikalle tahansa, joten mikäli veneensä joutuu viemään haastavampaan paikkaan, venetraileriin on syytä panostaa. Majavan venetrailerit on valmistettu kestäviksi ja helppokäyttöisiksi vaikeammissakin paikoissa. Mikäli veneenlaskupaikkasi on vaikeakulkuisessa tai huonokuntoisessa paikassa, kannattaa tutustua tarkemmin rulla...

Venetraileri kannattaa valita kantavuuden ja käyttöpaikan mukaan

Venetraileri tulee valita sillä kuljetettavan veneen perusteella, mutta myös niiden käyttöpaikan mukaisesti. Kaikkia venetrailereita ei ole tehty kulkemaan millaiselle veneenlaskupaikalle tahansa, joten mikäli veneensä joutuu viemään haastavampaan paikkaan, venetraileriin on syytä panostaa. Majavan venetrailerit on valmistettu kestäviksi ja helppokäyttöisiksi vaikeammissakin paikoissa. Mikäli veneenlaskupaikkasi on vaikeakulkuisessa tai huonokuntoisessa paikassa, kannattaa tutustua tarkemmin rullastoilla varustettuun JET-traileriin.

Majavan venetraileri kestää käyttöä

Laadukkaat venetrailerimme valmistetaan kastamalla kuumasinkittämällä, jolloin ne kestävät korroosiota ja sen aiheuttamaa kulumista. Venetrailereita on saatavilla useissa eri kantavuuksissa sekä jarruttomina ja jarrullisina malleina.

Venetrailereissamme on huomioitu myös käytettävyys

Käytettävyys on kestävyyden lisäksi yksi tärkeimmistä tekijöistä venetrailereidemme suunnittelussa ja valmistuksessa. Valitsemalla Majavan venetrailerin voit olla varma sen helppokäyttöisyydestä. Tutustu valikoimaan ja kysy lisätietoja lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

lisää

VenetraileritLöytyi 1 tuote.

Alatuoteryhmät