Lisävarusteet ja tarvikkeetLöytyi 1 tuote.

Alatuoteryhmät

 • Kuomut

  Perävaunun kuomu suojaa kuormaa

  Perävaunun kuomu antaa vaunun käytölle runsaasti lisämahdollisuuksia, kun kuljetettavat kuormat eivät ole elementtien armoilla. Tämän lisäksi kuomu voi helpottaa erilaisten kuormien hallitsemista verrattuna esimerkiksi pelkän peitteen tai liinojen käyttöön. Perävaunujen kuomut ovatkin yksi suosituimmista lisävarusteistamme, ja ymmärrettävistä syistä: kuomua kätevämpää lisävarustetta ei juurikaan perävaunulle ole!

  Erilaiset kuomut moneen käyttötarkoitukseen

  Perävaunun kuomuja on saatavilla kauttamme monia erilaisia käyttötarkoitusten mukaisesti. Useimmat kuomuistamme sisältävät valmiiksi saranasarjat, joten niiden asennus ja käyttöönotto on helppoa. Jotkin kuomumallit ovat aukeamattomia malleja, jotka on varustettu avattavin luukuin koko kuomun nostamisen sijaan. Mikäli et ole varma, millaine kuomu sopii parhaiten perävaunuusi tai käyttöösi, kysy asiasta tarkemmin paikalliselta jälleenmyyjältäsi!

  Perävaunun kuomut lähes kaikkiin Majavan lavakokoihin

  Kuomuja on saatavilla lähes kaikille Majavan perävaunuille, aina 185x400 cm lavakokoon asti. Tutustu valikoimaamme tarkemmin ja hanki omasi lähimmältä jälleenmyyjältä!

 • Korokelaidat

  Korokelaidat peräkärryyn

  Korokelaidat antavat runsaasti lisää kuljetuskapasiteettia peräkärryille. Laitoja korottamalla kuljetettavaa materiaalia voidaan pinota korkeammalla, jonka lisäksi korokelaidat mahdollistavat myös erilaisten massatavaroiden, kuten kuorikkeen, hakkeen tai sahanpurun suurempien määrien kuljetukset. 

  Korokelaitoja on saatavilla aina 185x400 cm kokoiselle lavalla. Tutustu valikoimaan ja tilaa suoraan verkkokaupastamme!

 • Kuormapeitteet

  Kuormapeite perävaunuun

  Kuormapeite on vakiovaruste perävaunulle kuin perävaunulle. Kuormien suojaaminen ja hallitseminen ei juurikaan helpommaksi muutu laadukkaan ja kestävän peitteen avulla. Jos kuljetettavana on esimerkiksi useita kappaleita samankokoista tavaraa ja kuorma nousee laitojen yli, kuormapeite on oivallinen tapa pitää ne hallinnassa. Helppokäyttöinen kuormapeite on lisäksi vedenpitävä, joten siirrettävät kuormat kestävät myös pääosin kuivana rankkasateessakin liikkuessa.

  Tutustu kuormapeitteisiin ja tilaa vaunuusi sopiva malli! Yhteensopivuudesta saatte lisätietoja tuotesivulta.

 • Varaosat ja lisätarvikkeet
 • Suosituimmat